Szerdánként 17:30

Tösy Imre (+36 20 240 6837) imre.tomosy@gmail.com
Tömösy Zsuzsa (+36 70 615 8938) tomosyzsuzsa@gmail.com

Tömösy Imréék házicsoportja:

„A házicsoport számomra lelki, szellemi felüdülést és őszinte beszélgetéseket jelent. Olyan hely, ahova mindig szívesen megyek. Egy olyan heti program, amit úgy várok, mint egy baráti találkozást. Igen, a házicsoport valójában a barátaimmal való találkozás örömét jelenti számomra.”

„Itt vannak a barátaink, akikkel már évtizedek óta egyforma elkötelezettséggel járunk Krisztus útján. Több generáció, több szakma, több élethelyzet is képviselteti magát, több oldalról láthatjuk az Úr bizonyságait. Alkalom után van idő egy kis beszélgetésre, nem kell elsietni, családias, szeretetteljes a vendéglátás.”

Für Attila +36 70 385 8003
fur.attika@gmail.com
Für Zsuzsa +36 30 448 9736
fkisszsuzsi@gmail.com

Für Attiláék házicsoportja:

Házicsoportunk az évek alatt remek kis közösséggé formálódott. A csoportunk magját “már régebb óta fiatalabb” testvérek alkotják, ők mégis korukat meghazudtolva égnek az Úrért, lelkesek, aktívak. Legjellemzőbb tulajdonságuk a közbenjáró szívük. A házicsoportunk tagjai nemcsak a különböző alkalmakon találkoznak egymással, hanem a többségük szoros barátságot ápol és napi kapcsolat van köztük. Közülük többen egyedülállók, ezért ez különösen nagy áldás számukra. Más korosztály is megtalálható közöttünk és nagyon jó látni az összhangot a generációk között.

Sebestyén János +36 70 775 7097
janosse@gmail.com
Sebestyén Gabriella +36 70 323 3181
gabriella.fcsr@gmail.com

Sebestyén Jánosék házicsoportja:

Csoportunkba jelenleg főleg kisgyerekes családok járnak, de egyedülállóként is többen tartoznak hozzánk. Az utóbbi időben sok változáson ment keresztül a csoportunk, hiszen egyre több kisgyerek született. Kb. egy tucat felnőtt, egy tucat kisgyerek: ez mi közösségünk. Szeretjük Isten Beszédét olvasni, imádkozni, és amikor csak lehet, dicsőíteni is együtt. Nálunk mindig párhuzamosan megy a házicsoport és a gyerekvigyázás is, külön szobában.

Időnként egy-egy lazítós, sütegetős vagy beszélgetős összejövetelt is tartunk. Bármely korosztály megtalálja a helyét nálunk, hiszen mi is sokfélék vagyunk.

Szolnoki Imre +36 70 414 9207
pannoniakert@freemail.hu
Szolnoki Melinda +36 70 414 9206
szolnoki.melinda@gmail.com

Szolnoki Imréék házicsoportja:

Házicsoportunkra az Istennel és egymással való személyes kapcsolat elősegítése a leginkább jellemző egy családias légkörben. Hangsúlyt teszünk a begyökerezésre, tanítványképzésre, növekedésre s az evangélium hirdetésére, új emberek elérésére. Jelenleg leginkább a fiatal illetve a középkorú családok alkotják közösségünket gyerekeikkel együtt. Alkalmainkat Székesfehérváron, de vidéken is tartjuk – segítjük egymást a helyszínre jutásban. A szerdai házicsoportos alkalmon kívül is szeretünk együtt időt tölteni grillpartikon, kenuzáson és más túrákon. Barátság és felszabadult vidámság van közöttünk.

Paulinusz Péter +36 20 979 3669
peterpaulinusz@gmail.com
Paulinusz Bogi +36 30 222 8058
paulinuszbogi@gmail.com

Paulinusz Péterék házicsoportja:

Házicsoportunkban minden korosztály képviselteti magát: nagyszülők, szülők, tinik és kisgyerekek egyaránt, így elég színes és vidám a társaság. Nagy hangsúlyt fektetünk az imádkozásra és a Hírlevél olvasására, ez persze nem csorbítja a személyes kapcsolatokra, bizonyságokra szánt időt. Szeretünk sokat beszélgetni, nevetni, együtt enni, együtt lenni. Sokszor esik szó gyereknevelési és szociális kérdésekről, pénzügyi és egyéb életvezetési helyzeteket is átbeszélünk, ha kell, segítünk döntést hozni. A csoport összetartó, nyitott az új emberekre, és törekszünk is új kapcsolatok kiépítésére.

Tyukász Imre +36 70 614 5424
tyib25@gmail.com
Tyukász Klára +36 70 318 6233
tyukasz.klara@gmail.com

Tyukász Imréék házicsoportja:

Házicsoportunk a legfiatalabb. 2018 szeptemberében indult, az átlag életkor 24,5 év, fiatal felnőtt korosztály. A bizonyságok, imák, Biblia és Hírlevél felolvasások mellett alkalmanként dicsőítünk is, mivel a dicsőtő csapat 6 tagja hozzánk jár, így hangszeresek akadnak bőven. A 18 órakor kezdődő HCs után egy kis nasi mellett kötetlen beszélgetésekkel zárjuk a napot. Rólunk mondták: “Szeretem azt a könnyedséget, humort, lazaságot, ami jellemzi a HCs-t, de közben 1-1 kijelentés, üzenet nagyon mély, szívbe vágó.”; “Segít hitben az a támogatás, amit itt kapok és adok imában.”; „Szellemi család.”