D ávid S átora G yülekezet
MENÜ
Belépés:


,,Mikor csináltál legutoljára olyat, amit akkor tettél életedben először? – kérdezte egyszer egy pásztor mentora. A pásztor lassan értette meg, hogy ha mindig mindent ugyanúgy csinál, mint korábban, akkor nem lesz változás az életében és a szolgálatában, hiába is várja azt. Ha nem jön áttörés valamiben, akkor meg kell próbálni azt másképpen csinálni!

Sokszor kicsiny dolgok tudnak meggátolni nagy áttöréseket. Ezért fontos megbecsülnünk azokat a kis lépéseket, amelyek végül is nagy változásokhoz vezethetnek. Az úr Jézus azt mondta, hogy „az én Atyám mindez idáig munkálkodik, én is munkálkodom!
Az ima és a böjt segít felfedezni Isten mai munkáját az életünkben és az életünk körül. Ezek új és más dolgok felfedezéséhez és elkezdéséhez is vezethetnek, amelyek lehet, hogy kicsiny lépésekkel, de végül mégis nagy változásokat munkálnak.
Kívánom, hogy az újabb 21 Napos Ima és Böjti összefogás inspiráljon Téged is, hogy Isten szerinti változások jöjjenek az életedbe, családodba, gyülekezetedbe, az egész nemzetbe!

Testvéri szeretettel:
Perjesi István
lelkipásztorKedves Testvérünk és Szolgatársunk!

Szeretettel hívunk Téged és Közösséged tagjait is 2014. január 6-26-ig tartó, immáron 5. háromhetes ima és böjt összefogásra, melynek célja, hogy – egy világméretű, felekezetközi mozgalom mintegy 8 millió

résztvevőjével együtt – a 2014-es évet is egy közös országos szintű Isten-kereséssel indítsuk el, abban a hitben és reményben, hogy ahogyan az év elején „először keressük Istennek Királyságát”, úgy az év során „ráadásként minden más szükséges meg fog adatni (Mát.6,33).

„Azokban a napokban (az év 1. hónapjában!) én, Dániel, gyászoltam három egész héten át.
Ízletes ételt nem ettem, húst és bort nem vettem a számba, olajjal sem kentem meg magamat, amíg el nem telt a három hét.” (Dán.10,2-4)
Ne félj, Dániel, mert az első naptól fogva, hogy rászántad magad a dolgok megértésére megalázkodva Istened előtt, meghallotta szavadat Isten…
(Dán.10,12)


 

A januári Országos 21 Napos Ima és Böjt Időszak imatémái:

 

Képviseleti hatalomról - tanítás
Rony Chaves

Péter apostol kiszabadulása kapcsán a testületi imáról - tanítás
Süveges Imre
Az előző évek januári 21 Napos Ima és Böjti Időszakában történt bizonyságok elolvashatók:
Segítség, információk: dsgyponthu@gmail.com